Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49718 registrerade medlemmar.

Sponsorer


www.swedishhost.se

Swedishhost är en av våra huvudsponsorer och har troligen Sveriges bästa servrar till ett superlågt pris.


Hos SwedishHost kan du hyra kvalitetsservrar med hög prestanda som ger dig den bästa spelupplevelsen i varje spel. Vi erbjuder bland annat spelservrar till: TF2, CS, CS:S, L4D, L4D2, CS:GO, promod, urbanterror och även VoIP-servrar i form av TeamSpeak 3 till förmånliga priser. Du kan välja mellan olika betalningsmetoder och därmed få tillgång till servern i allt från 1 timme upp till 6 månader åt gången. Du har även full tillgång till din server och kan göra dina egna inställningar från vår egenutvecklade kontrollpanel.


När du väljer SwedishHost som din leverantör av spelservrar kan du alltid känna dig trygg i att du valt en stabil host som har kundens nöjdhet i fokus.


__________________________________________________________________________
www.QPAD.com

I en bransch som domineras av gigantiska multinationella företag är QPAD en fläkt av frisk luft. Historien om QPAD startade i Stockholm 1992 när dator entusiasten och hardcore gamern Christer Körnback grundade företaget. Tanken Christer hade var att producera högkvalitativa musmattor lämplig för spelande. På den tiden hade spelarna inget annat val än att använda vanliga kontors -möss och -musmattor.


År 1997 var ett av världens första E-sport evenemang i Stockholm, det svenska Quake mästerskapen. Christer – som är en framstående person i den svenska gaming scenen ombads att ge en anpassad storlek på en musmatta, betydligt större än de modeller som fanns tillgängliga vid den tidpunkten. Detta var födelsen av den första delen av premium utrustningen konstruerades med endast spel i åtanke. Musmattan var kärnan i QPAD’s produktlinje i flera år, som det lilla enmans-företag växte det i både storlek och berömmelse, tjänade respekt bland E-sportare, gamers och dataentusiaster över hela världen.


Nu har QPAD vidgat sitt sortiment till att även omfatta prisbelönta gamingmöss, headset och tangentbord. Detta inkluderar världens första mekaniska Gaming tangentbord som erbjuder full NKRO endast via USB, (QPAD MK-85) och den första Laser gamingmusen som faktiskt är användbar för professionella speländamål (QPAD 5K). Med lanseringen av det QPAD Professional Gaming Headset 1339 var företaget ytterligare stärkt sin plats som en ledande leverantör av högkvalitativa gamingprylar.


Alla produkter i QPAD familjen har samma arv: passion för spel och ett engagemang för spel och E-sport. Detta återspeglas i vår sponsring av QTOUR, E-sport spelare, föreningar, turneringar, lag och LAN över hela världen.


__________________________________________________________________________


__________________________________________________________________________

LEDIG SPONSORPLATS

__________________________________________________________________________
www.admax.se

Admax AB är också en av våra huvudsponsorer som gör allt vi erbjuder möjligt.


Admax är ett privatägt aktiebolag som sedan 1998 levererat högkvalitativa webhostinglösningar. Företaget har sitt säte i Stockholm med kontor i Johanneshov nära Globen och serverhall i Vasastan.


Admax har en uttalad filosofi att alltid se till kundens bästa. Vi satsar stort på kundstöd, support, och vill att du alltid skall känna dig väl omhändertagen. Ingen fråga är för enkel eller onödig – vi finns här för dig!


Admax har idag fyra anställda och tre delägare som arbetar i företaget._________________________________________________________


www.stickerapp.se

StickerApp skapades med idén att göra det enkelt att beställa egna klistermärken online. Med många års erfarenhet i branschen värdesätter vi kvalitet och enkelhet. Att alltid ligga i framkant gällande den senaste teknologin och att leverera marknadens bästa stickers är del av vår filosofi. StickerApp levererar idag klistermärken till hela världen.