Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49718 registrerade medlemmar.

Om Publiclir spelförening

Publiclir är en ideell spelförening startad 1a Oktober 2012 och är ansluten till E-sport Uniteds riksförbund. Att bli medlem på Publiclir är helt gratis och ger dig som medlem en hel del förmåner så som tjänster, tävlingar och turneringar med priser. Publiclir verkar som en portal för ungdomar i Sverige att nätverka och tävla online mot andra likasinnade. Publiclir har också stöttat svensk e-sport sedan starten och hjälpt spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir åker runt på evenemang runt om i Sverige och arrangerar olika former av tävlingar. Publiclir samarbetar även med en rad företag och organisationer som riktar sig mot e-sporten.

Publiclir är ständigt under utveckling och har haft en enorm tillväxt sedan start, idag har vi cirka 20.000 spelare dagligen och nästan 50.000 registrerade medlemmar. Publiclir är även sedan 2016 Sveriges största ideella spelförening.

Om man vill hålla sig uppdaterad kring Publiclirs verksamhet så kan man följa oss på våra sociala medier!

Har du någon fråga om medlemskap, föreningen eller övrigt så kan du maila support@publiclir.se

Vid frågor gällande annonsering, media, samarbeten eller sponsring kontakta daniel@publiclir.se
-------------------------------------------------------------

Publiclir Turneringar Spelförening är en stödförening som samarbetar med Publiclir men med en egen styrelse, agenda och syfte. Publiclir Turneringar Spelförening fokuserar huvudsakligen på att utbilda inom esport samt att arrangera bra turneringar i olika spel.

Publiclir Turneringar Spelförening, förkortat PLT, är en förening ansluten till Sverok riksförbund sedan 2019 och är helt gratis att gå med i. Vill man komma i kontakt med styrelsen, revisor eller ladda ner senaste årsmötet så finns det nedan.

För att kontakta styrelsen kan man maila Krister@publiclir.se

För att kontakta revisor Samuel Hemlin, maila Samuel@publiclir.se

För att ladda ner senaste årsmötet, klicka här.