Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49718 registrerade medlemmar.

Allmänna spelregler/vistelseregler

Hej där! Kul att just du tittat in hos oss här på Publiclir.se!

När du vistas på våra spelservrar har vi precis som alla andra regler som du måste förhålla dig till. Detta för att vi tillsammans ska kunna skapa en riktigt härlig gemenskap inne på servern. Först och främst ber vi dig använda gammalt hederligt bondförnuft när du spelar hos oss.


Nu ber vi dig att till din allra bästa mån respektera dina medspelare, reglerna nedan och inte minst våra fantastiska administratörer som dagligen frivilligt ställer upp för att göra Publiclir bättre. För du är faktiskt en gäst hos oss.Är du en förälder vars barn spelar hos oss?

Vi uppmanar dig att genuint visa intresse för ditt barns hobby, läsa på om spelet och varför inte prova på själv. Då det stundtals kan vara en tuff jargong i spelvärlden önskar vi att du pratar med ditt barn om vad som är okej och inte okej att säga. På Publiclirs spelservrar har vi administratörer som bevakar servrarna samtidigt som de själva spelar. Dessa fungerar som en hjälpande hand om konflikter eller spelmässiga frågetecken skulle uppstå. Önskar du veta mer om vår spelförening, våra spelservrar eller något annat är du varmt välkommen att maila support@publiclir.se.
Förhållningsregler

§ 1. Respektera dina med- och motspelare. Alla människors lika värde vårdas ömt på Publiclir. Därför ser vi väldigt allvarligt på kränkande och trakasserande kommentarer.


§ 2. Följ administratörernas uppmaningar utan dröjsmål. Det administratörerna säger gäller. De har alltid sista ordet inne på servern.


§ 3. Diskussioner kring bannlysningar, administratörers beslut samt klagomål tas aldrig inne på servern. Du kan istället göra en abuse-anmälan på http://publiclir.se/publiclir/abuse, en bannlysningsöverklagan på http://publiclir.se/games/sourcebans/dispute eller en bestraffningsöverklagan på tidsbestämda mutes/gags genom att skicka ett mail till bangruppen@publiclir.se.


§ 4. Din dator, din användare – ditt ansvar! Det är du som bär det fulla ansvaret för din dator och din användare och hur den nyttjas. Alltså köper vi inga historier om ilskna bröder, kompisar på fyllan eller liknande.


§ 5. Du ska till din bästa mån försöka hjälpa till att skapa en trivsam tillvaro på servern. Om någon ställer frågor – hjälp, inte stjälp! Alla har någon gång varit nybörjare på spelet, behandla därför andra som du själv velat bli behandlad i deras situation.


§ 6. Använd ett vårdat språk i chatt och mikrofon. Säg eller skriv helt enkelt ingenting som dina föräldrar skulle skämmas över. Undvik stötande och provokativa uttalanden då det bara är onödigt. Vi är ändå inne på servern för att ha en trevlig spelstund tillsammans. En viss grad av svordomar är såklart okej för att måla till ditt språkbruk, men var alltid snäll mot dina medspelare!


§ 7. Tänk på vad du heter inne på servern och vad du har för bilder. Ha därför inget nickname eller en bild (här räknas även sprays i CS:S till) som andra kan uppfatta som stötande. Det är heller inte tillåtet att ha ett nickname som t. ex ett blanksteg bara för att vilseleda våra administratörer. Ombeds du att byta nickname, bild eller spray skall du göra det utan vidare.


§ 8. Att göra reklam på Publiclir är inte tillåtet.


§ 9. Publiclir håller en aktivt obunden ställning till allt vad gäller politik, religion och kultur. Vi ber dig därför att alltid respektera andras åsikter och att inte aktivt propagera för ett politiskt parti eller liknande.


§ 10. All form av diskussion kring olagligheter beivras då vi har en hel del minderåriga som spelar på våra servrar. Detta gäller t ex diskussion kring droger.


§ 11. Fusk är strikt förbjudet och beivras på våra spelservrar. Upptäcks en fuskande spelare kommer denne omedelbart bestraffas med en permanent bannlysning.


§ 12. Du ska alltid utföra dina uppdrag som med- och/eller motspelare. Det är t ex inte tillåtet med camping, att dra ut på rundor eller att försvåra för sitt eget lag eller lagkamrater på något sätt. Mer specifikt om olika spelformat hittar ni under dessa flikar.


§ 13. Utnyttja felaktigheter (s.k. ”buggar”) i banor eller servrar är inte tillåtet. Detta kallas för exploit och bestraffas vid påkommande. Hit inkluderas även s.k. boostningar (när en spelare hjälper upp en annan till en plats denne inte kan komma till utan hjälp). Om du är osäker, låt bli och fråga istället närmaste administratör.


§ 14. Byteshandel med riktiga pengar (eller något värt riktiga pengar) mot våra virtuella credits eller skins är inte tillåtet. Uppdagas detta kommer vi att nollställa bägge parters förråd samt kreditsaldo.


§ 15. Endast huvudadministratörer får utföra giveaways på våra spelservrar.

För fullständiga giveawayregler, vänligen se: https://publiclir.se/board/thread/48912/giveawayregler-csgo


-----


Publiclirs administratörer följer utarbetade straffskalor vid bannlysningar. Detta enligt ett stigande skalformat. Beroende på allvarlighetsgrad av regelbrott kan man få allt ifrån en minuts tidsbestämd gag/mute eller bannlysning upp till en dag. Vi delar även ut förlängningsbannlysningar till spelare som får för många bannlysningar under en specifik tid. Vid grövre övertramp kan administratörer konsultera vår bannlysningsgrupp som beslutar om att ev. lägga längre bannlysningar.


Slutningsvis vill vi önska dig ett glatt och trivsamt spelande hos oss! Ta hand om varandra inne på servrarna och respektera om du blir tillsagd av en administratör. Bryter du mot någon av ovan nämnda (eller andra specifika) regler kan du komma att bli avstängd från våra spelservrar. Och det vill varken du eller vi!


Har du frågor eller funderingar? Maila support@publiclir.se 


Happy gaming <3

Teamet bakom Publiclir.se