Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49736 registrerade medlemmar.

Dust 2 remake!

Publicerad 11 Oktober 2017 av Kingping i kategorin Recensioner  • 

Som jag vet har många väntat på remaken av Dust 2 (inklusive jag) och den är nu äntligen tillgänglig i CSGO betan. Det som säkert många av er vill göra är att själva testa den och se hur mapen ser ut och se hur de har ändrat på vår älskade Dust 2. Jag ska försöka förklara så bra jag kan för att ni ska kunna testa mapen själva.


Högerklicka på ditt CS i steam fönstret. Välj properties/egenskaper. I rutan som kommer upp väljer du betas. Sen väljer du i scroll baren version 1.36.0.7-rc1. Stäng ner rutan och nu borde då en nerladdning på ca 670mb starta. Starta sen CSGO och ta play with friends/spela med vänner och gör lobbyn privat så att du gör en egen lobby som du kommer in på. Ta deathmatch dust 2 och starta.


Jag har själv undersökt mapen hela morgonen och kollat upp vad som har förändrats och om det finns några nya camping positioner eller wallbang ställen. Men vilka är era tankar om mapen? Är det något ni tycker valve har gjort jättebra eller något de har gjort sämre i jämförelse med gamla dust2? Själv tycker jag att det kan vara uppfriskande med en ny map då man har kört den gamla hur många gånger som helst och att den förändras lite allteftersom är bara bra. Skriv gärna i kommentarerna era åsikter om det.

Om det är några otydligheter i min beskrivning så är det bara att pma mig så ska jag hjälpa er annars får ni ha en bra dag!


Mvh KingPing


 

Positiva egenskaper
Negativa egenskaper
Summering
Slutbetyg 1 / 10