Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49736 registrerade medlemmar.

QPAD HeatoN

Publicerad 19 Februari 2013 av Broiler i kategorin Recensioner  • 
Här kommer då ännu en recension från QPAD, denna gång är det QPAD HeatoN ™ som har recenserats. QPAD HeatoN är en hård musmatta som skall enligt Emil ”HeatoN” Christensen vara den perfekta musmattan.

Jag har alltid velat ha en hård musmatta med perfekt glid och stor nog så jag aldrig skulle behöva dra musen utanför kanten i en viktig match. Detta var de två viktigaste egenskaperna vid skapandet av min egna musmatta. Med det bästa glidet någonsin på en hård yta, tillsammans med en hållbarhet som bibehåller glidet och inte ändras varje vecka, så måste jag säga att vi har utvecklat den perfekta gaming musmattan som aldrig kommer störa ditt spelande och se till att du kan prestera ditt absolut bästa.
- Emil HeatoN Christensen
Musmattan
Musmattan leverars i en plasfodral som ligger i kartong. På framsidan ser man designen på musmattan och på baksidan ser man det som HeatoN själv säger om musmattan. Första intrycket av den här musmattan är att den har en stilren design, med ett stort HN tryck på. I högra hörnet står det HeatoN ™ och i vänstra är det en QPAD logo. Musmattan är 43,5 x 36,5 cm, vilket räcker gott och väll så musen inte åker utanför musmattan. Ytan är gjord av Carbytek Hard top plastic, vilket ger ett perfekt glid när man drar sin mus över mattan.


Specifikationer
Storlek: 43,5 x 36,5 cm
Tjocklek: 4 mm
Yta: Carbytek Hard top plastic
Övrigt: Skatez medföljerJag har under några dagar testa att spela på HeatoN musmattan, i olika spel som bl.a. Left 4 Dead och Counter-strike. Mössen jag har använt mig av är en QPAD 5k och en Logitech Mx518. När man drog mössen över musmattan så var det inget som tog emot, glidet var perfekt. In-Game så glider dem perfekt, både när man gör snabba rörelser och långsamma. Jag har inget negativt att skriva angående spelandet med denna musmatta.

Bildkälla: QPAD.se

Recensionen skriven av Joel Jerkin

 

Positiva egenskaper Stor
Hållbar
Bra glid
Stilren design
Negativa egenskaper Lite dyr
Svår att transportera
Summering Som slutsats så har QPAD gjort en perfekt musmatta för personer som föredrar hårda mattor. Jag själv har använt mjuka musmattor tidigare, men hädanefter så blir det bara hårda musmattor. Hårdheten gör att man kan spela på vilket bord som helst utan att behöva tänka på att mattan ligger ojämnt. Glidet och prestationen är i toppklass, den snabba ytan gör att musen glider perfekt och med den stilrena designen är det den perfekta musmattan. De två sakerna som drar ner betyget LITE är att den är svår att ta med på lan, då man inte kan rulla ihop den och att den är så stor. Den andra nackdelen är att den är något dyr.
Cirka pris Från 249 SEK (Prisjakt)
Slutbetyg 9 / 10