Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
49227 registrerade medlemmar.

Tävling: Skapa en påskbild – vinn 1,6kg choklad!

Publicerad 15 April 2019 av Bowie i kategorin Tävlingar  • 
Är du som oss också sugen på lite choklad till påsk? Nu har du chansen att vinna en äggstra stor chokladkaka från Marabou på 1,6kg. Plocka fram dina kreativa skills och skapa den snyggaste påskbilden du bara kan för Publiclir!

Fullt med kycklingar och flygande kärringar, äntligen en giltig anledning att bära fjäderboa – nu är det påsk! Vi på Publiclir utlyser en bildtävling där du har möjlighet att med fria händer lägga en påskig touch över Publiclir.

Du har alltså helt fria händer förutom att det ska vara ett tydligt påsktema och bilden ska innehålla någon form av Publiclirs logga. Du finner en rar-fil bifogad i artikeln med olika versioner av vår logga. Vi kommer att publicera ett kollage med påskbilder på vår Facebooksida samt i våra kanaler kora en vinnare den 20 april 2019. Vinnaren koras enhälligt av Publiclirs tävlingsledning och går ej att överklaga.

Du skickar ditt bidrag till paskharen@publiclir.se och märker mailet med "Bildtävling" – glöm inte att bifoga ditt användarnamn!

Tävlingsregler:
- Bilden ska vara 1920x1080 i pixelstorlek
- Bilden ska ha ett tydligt påsktema
- Bilden ska innehålla någon form av Publiclirs fullständiga logga.
- Ditt bidrag ska sändas till paskharen@publiclir.se och märkas med "Bildtävling" – glöm inte att bifoga ditt användarnamn!

Ladda ner Publiclirs logotyper här:

En vinnare utses enhälligt av Publiclirs tävlingsledning den 20 april 2019 och vinner därmed 1,6kg choklad från Marabou. Vinnaren publiceras inom tre dagar efter vinnaren utses. När du skickar in ditt bidrag godkänner du också till att Publiclir får del av immaterialrätten enligt 1 kap. 11 a § Upphovsrättslagen för att använda bilden i marknadsförings- och kommersiella syften i Publiclirs samtliga kanaler.


Lycka till!
/Publiclir

---
Vinnaren korad! Grattis till Justacat som tog det med "fria händer" ut i den verkliga världen. Det fanns inget i tävlingsreglerna som förhindrade det! Och loggan finns där, på kepsen. Kreativt!---
Här är några andra utvalda fina bilder som tyvärr inte gick hela vägen: