Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
48006 registrerade medlemmar.

Sveriges bästa julkalender är tillbaka - Priser värda 40.000 SEK!

Publicerad 18 December 2017 av Broiler i kategorin Tävlingar  • 
Bättre sent än aldrig, många av er har säkert undrat exakt vad julkalendern är och hur den fungerar. Vi hade samma upplägg förra julen också, mer information hittar du här nedan.

I år har vi Publiclir Julkalender v1.1 där samtliga medlemmar kan delta, det du behöver göra är att vara inloggad, öppna dagens lucka, svara på en fråga och sedan trycka "Delta". Dagen efter så publiceras vinnaren från föregående dag i luckan för den dagen. Detta sker varje dag hela vägen fram till och med Julafton. Det är bara möjligt att öppna dagens lucka så för att öka dina chanser att vinna bör du logga in en gång per dag och delta i varje dags lucköppning. Det finns undantag för ett par luckor som håller sig öppna i någon dag extra på grund av luckans värde.

I denna tävling kan vem som helst delta, är du inte redan medlem så kan du bli det enkelt genom att registrera dig gratis HÄR.

Vi har även fyllt vissa luckor med extra fina priser. Lite som ett tack gentemot er medlemmar som valt att stödja oss genom att bli medlem under 2017. Vi har fyllt luckorna med priser för över 40.000 SEK, däribland 200 CS:GO lådnycklar, QPAD lurar, QPAD Publiclir musmattor, AWP Dragon Lore, Iphone X, flertal knivskins och en hel del annat smått och gott!

*Denna tävling är endast för medlemmar och har inget värvningssyfte, vid upptäckt att någon deltagare i julkalendern har brutit mora stadgar/villkor kommer ej pris att ges ut.*

OBS! Kontakta shansen för för att få ditt pris. Har en vinnare inte kontaktat oss innan 1a Januari 2018 så finns ingen garanti på att priset fortfarande finns kvar. Tävlingen pågår till och med 28e december. Priserna kommer delas ut på löpande och vi kommer göra vårt bästa för att få ut alla priser innan Januaris slut. En utslagsfråga kan komma att avgöra vem som vinner, vinnaren väljs även ut baserat på deltagarens prestation i sina svar, av Publiclirs ledning.

Julkalendern finns synlig för alla på startsidan, för att gå dit klicka här.

Julkalendern sponsras av QPAD, Swedishhost & Joint Gaming spelförening.