Publiclir

Nu lanseras Högstadieligan - 10 000 SEK i potten för LoL & RL!

Som en naturlig utveckling av Gymnasieligan har DJS nu tagit fram Högstadieligan i e-sport som kommer ha totalt 10 000 SEK i prispott!

I samverkan med Gymnasiedagarna & Future Skills kommer vi att till helgen arrangera dom första kvalturneringarna till Högstadieligans historia. Spelen som det kommer arrangeras turneringar i är Rocket League och League of Legends. Top två lagen från kvalet i LoL och kvalet i RL kommer gå vidare till en direktsänd final den 8e Oktober som kommer sändas www.twitch.tv/publiclirTV. Finalen i League of Legends spelas 15:00 och Rocket League finalen 17:00.

Den totala prispotten ligger på 10 000 SEK, med 5000 SEK som går till Rocket League vinnarna och 5000 SEK som går till League of Legends vinnarna (i form av skolpeng).

1a pris Rocket League
5000 SEK
3st Pokaler
3st Diplom
3st Gaming musmattor
Ära

1a pris League of Legends
5000 SEK
5st Pokaler
5st Diplom
5st Gaming musmattor
Ära

Anmälan för båda kvalen är nu öppna, så anmäl ditt lag nu för att säkra en plats!

Högstadieligan Rocket League kval (Lördag 3/10 18:00). Anmäl ditt lag här.
Högstadieligan League of Legends kval by SweLeague (Söndag 4/10 18:00). Anmäl ditt lag här.

Det är enkelt att vara med!
- Sätt ihop ett lag, laget skall heta något med skolan där minst tre i laget kommer ifrån (te.x "Sofiedahlskolans squad")
- Det är gratis att delta.
- Alla i laget måste gå i 7:an, 8:an, 9:an.
Minst två i laget måste gå i samma högstadieskola.
- Hur du anmäler dig ser du på cupsidan & nedan.
Skollyftet
Högstadieligan vill vara med och bygga en bättre miljö på skolorna för e-sportare. Vi vill lyfta fram och hylla de skolor vars elever är med och tävlingar i Högstadieligan. Vi vill stötta initiativ på skolorna där skollagen i e-sport kan ta en naturlig plats precis som lag i fotboll, innebandy eller vilken annan idrott som helst.
Anmälan till kvalen är nu öppna, för att anmäla ditt lag måste du först följa dessa steg
1. Logga in på publiclir.se, gå sedan till fliken högst upp till höger (där ditt användarnamn syns) och tryck ner drop-down menyn och där väljer du "skapa lag".
2. Välj ett lagnamn relaterat till skolan där minst 2 lagmedlemmar går på, efter att du valt ett lagnamn och godkänt villkoren för lagskapandet är ditt lag skapat och du kommer till din lagprofil.
3. Klicka på "Administrera lag" på din lagprofil och gå till fliken "medlemmar", där kan du bjuda in resterande lagmedlemmar genom att fylla i deras användaramn på Publiclir.
4. Resterande medlemmar kommer då få en notis om deras inbjudan via ringklockan högst upp till höger på sidan.
5. När laget består av 3 (5 för LoL) medlemmar kan laget ansöka till kvalen genom att gå under "Spela" -> "Turneringar" i huvudmenyn.

Viktig information
- Upprop sker 30 minuter innan start där lagkaptenen får en notis via ringklockan där kaptenen validerar lagets medverkande.
- Alla typ av frågor och kommunikation mellan domare, lag och spelare sker via Publiclirs officiella Discord server. Klicka här för att ansluta till vår Discord. https://discord.gg/FHCSgbY

Observera att hemsidan fortfarande är under uppbyggnad och vissa buggar kan ske, om du hittar en bugg eller har förslag på förbättringar så maila gärna till daniel@publiclir.se. Besöker du oss via telefon kommer inte turneringarna synas, därav måste anmälan till turneringar ske via en dator.

För att läsa mer om Högstadieligan kan ni besöka www.hogstadieligan.se 

Kommentarer
Du måste vara inloggad för att kommentera
Logga in
Laddar kommentarer..