Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
46279 registrerade medlemmar.

King Of Nordic kval nu på Måndag!

Publicerad 9 December 2017 av Shansen i kategorin Nyheter  • 

Kval till King of Nordic nu på Måndag!


Ny vecka och nytt avsnitt av King Of Nordic. Vi nu söker ett lag som kan representera Sverige i King Of Nordic den kommande fredagen. Anmäl dig redan nu till kvalet som hålls på Måndag här på Publiclir.


King of Nordic, nations-konceptet som fokuserar på att lyfta fram talanger och morgondagens proffs.


Cupstart är vid 18:30 och uppropet börjar från 17:45 och framåt i vår IRC kanal #Publiclir.Det svenska King of Nordic kvalet, vinnande lag går vidare till KoN finalen och får möta det framkvalade laget, Finland, Danmark och Norge. KoN finalen kommer castas och spelas på fredagen, mer information kommer ges till vinnande lag från cupadmin. Prispott för vinna tronen i KoN är 500 EURO. Håller man tronen i hela 5 veckor är det 2500 EURO i jackpot.

Vi kommer som vanligt att köra EAC i våra kval och se till att testa programmet ordentligt innan cupstart så att det inte blir några sista minuten problem. All information hur du installerat EAC och hur du bokar en server med EAC finns i länken längst ner på denna sida.


Krav / Regler utöver cupreglerna:
- Alla matcher körs (BO1) - Best of 1.
- Då detta kvalet är för Sveriges lag så får endast svenska medborgare delta.

Instruktioner:
- Alla anmälda lag kommer att verifieras och godkännas från kl 17:45 och framåt i IRC kanalen.
- De anmälda lag som inte kan verifieras kl 18:25 kommer nekas deltagande.
- Använd ditt lagnamn som användarnamn i IRC kanalen så blir det enklare att verifiera ditt deltagande samt för cupadmin att få tag på dig vid behov.
- För att delta i en cup krävs det att ni skapar ett lag.
- Alla spelare måste skriva in sitt Steam ID på sin profil under "inställningar". (Viktigt att ni fyller i Steam ID på rätt sätt)
- Cupreglerna hittar du på information om cupen
- Ni kan även anmäla två standins när ni ansöker till cupen ifall det skulle behövas.
- Admins ord är lag
- In-eye demo är obligatoriskt. Måste spelas in via den inbyggda inspelningsfunktionen att skriva record i consolen inne i CS:GO (.dem). Finns ingen in-eye demo diskvalificeras laget.