Swedish Host
Stäng
Qpad Swedishhost Admax Oddwolf G2A
JUST NU PÅ PUBLICLIR
45533 registrerade medlemmar.

Uppdateringar kring EasyAntiCheat

Publicerad 28 Mars 2017 av Ecca i kategorin Nyheter  • 
Vad suveränt. Vi har uppdaterat våra bokningssystem kring EasyAntiCheat. Med en rad förbättringar kan ni äntligen säkra upp era matcher ännu bättre mot fuskare och spela säkrare. Våra förbättringar är men inte begränsade endast till:

Oändlig tidsbokning: Vill ni spela ett par matcher i rad med era lagkamrater? Precis som det låter, ni erhåller eran EasyAntiCheat bokning sålänge ni vill gentemot att den används. Bokningen kommer automatiskt avslutas om den inte används alls i en (1) timme. 

Trygghet: Genom att använda EasyAntiCheat (EAC) från publiclir.se kan ni vara säkra på att alla ni spelar med är verifierade medlemmar här på publiclir, det minskar risken för fuskare när ett steamid är kopplat till en person. 

För att verifiera att en EAC-bokning är ansluten mot servern ni spelar på kan ni använda följande kommandon i chatten på spelservern. 

Kommandon .eac .eackoll .eaccheck kommandona har en cooldown på ungefär 2 minuter så får ni inte tillbaka ett svar direkt så försök igen efter 2 minuter. 

Utökade möjligheter: Är du en cuparrangör för ett LAN eller bara i allmänhet, kontakta oss så har vi EAC att erbjuda till alla era servrar. 

Publiclir, för en säkrare spelmiljö online.