Swedish Host
Stäng
Xtrify Swedishhost Admax Oddwolf Sticker App
JUST NU PÅ PUBLICLIR
46279 registrerade medlemmar.

Gott nytt år. NYA tävlingar. DM Frag Contest, Frag Master & 1v1 Arena är tillbaka med mer omfattande priser!

Publicerad 31 December 2017 av Broiler i kategorin Tävlingar  • 
Gott nytt år önskar vi på publiclir! vi stor startar nya året med tre feta tävlingar som kommer pågå till Juni!. //mvh Publiclir Crew

QPAD DM Frag Contest
QPAD DM FC är en tävling vi kör på vår server #8 vilket är CSDM FFA. Tävlingen är helt och endast baserad på antalet frags du lyckas samla ihop på en månad. Från den första till den sista varje månad räknas alla frags medlemmar gör på servern, förutsatt att medlemmen har fyllt i sitt SteamID på sin profil på ett korrekt sätt.

Notera att antalet frags du samlar ihop inte räknas förs än ditt steamID är ifyllt på hemsidan på ett korrekt sätt. För att se topplistan samt din egen statistik gå till "Tävlingar" i huvudmenyn och sedan klicka på QPAD DM Frag Contest.

Den server som denna tävling gäller på är endast server #8.
csgo Publiclir.se #8 DM FFA Rotation QPAD DM
IP: csgo08.publiclir.se:27015 (Joina)

Prispott
1a pris: 
M9|Bayonet - Random

2a pris:
FX50 Publiclir Edition ( Musmatta )
--------------------------------------------------------------------------------------------------
QPAD Frag Master
QPAD Frag Master är en tävling vi kör på vår rotation server, #1. Denna server kör de mest populära kartorna i CS:GO och funkar som en klassisk rotation server med 128tick och 40Gbit/s för bästa prestanda. Tävlingen går ut på att samla ihop så mycket frags som möjligt under månadens gång. Från den första till den sista varje månad räknas alla frags medlemmar gör på servern, förutsatt att medlemmen har fyllt i sitt SteamID på sin profil på ett korrekt sätt.

Notera att antalet frags du samlar ihop inte räknas förs än ditt steamID är ifyllt på hemsidan på ett korrekt sätt. För att se topplistan samt din egen statistik gå till "Tävlingar" i huvudmenyn och sedan klicka på QPAD DM Frag Master.

Den server som denna tävling gäller på är endast server #1.
csgo Publiclir.se #1 Rotation by SwedishHost.se
IP: csgo01.publiclir.se:27015
(Joina)

Prispott
1a pris:
M9|Bayonet - Random


2a pris:
FX50 Publiclir Edition ( musmatta )

Multi Arena 1v1
nu är Multi-1vs1 arena tävlingen igång . Detta är en 1vs1 ladder som är öppen för alla att spela på då den spelas på våra publika Arenaservrar. All information och er egen ELO rank samt topplistan hittar ni under "Tävlingar" -> "Publiclir.se Multi-1vs1 Ladder". Informationen är även bifogad här i nyheten nedan.

Publiclir.se Multi-1vs1 ladder
 är en tävling vi kör på våra Aim Multi-1v1 Arena servrar månadsvis. Från första dagen till sista dagen varje månad räknas Elo-rating på de berörda servrarna och samlas under topplistor fliken, det är Elo-rating som avgör en spelares placering i topplistan. Statsen nollställs 23:59 på den sista dagen varje månad. Vinnaren för månaden som gått utses även då.
Spelet som körs är Counter-Strike: Global Offensive.

Berörda servrar
De servrar som denna tävling gäller på är som det står ovan endast våra Multi-1v1 Arena servrar. Servrarna är även listade här nedan.
 Publiclir.se #21 Multi-1v1 Arena by Swedishhost.se
IP: csgo21.publiclir.se:27015 (Joina)

Prispott:
Varje månad delas 25 nycklar ut till top 3 i listan nedan. 
1a Pris: 25 nycklar (blandat)
2a Pris: FX50 Publiclir Edition ( musmatta ) 
3e Pris: FX50 Publiclir Edition ( musmatta )

Vi ses i siktet!